2010. január 1., péntek

Boldog új évet!

Booooldog úúúúúj éveeeeet!!! :-)))

Remélem, megfelelően búcsúztattátok az óévet és most kellően kipihenitek magatokat az új év első napján - mi legalábbis ezt tesszük :-) Tegnap egy kisebb házibuliban voltunk, barátokkal, iszogattunk-eszegettünk, csináltam finom kolbászos falatkákat, majd felrakom a receptet is.

Holnap indulunk vissza Berlinbe, ezúttal autóval, és reménykedünk, hogy az időjárás kegyesebb lesz velünk, mint karácsony előtt volt...

Egyébként nem vagyok az évkezdések nagy rajongója, nem szeretem ezt a "holt" időszakot - már nem ünnep, de még nem is tavasz, ráadásul most az eső is esik... Mégis, várakozásokkal telve tekintek előre 2010-re, kíváncsi leszek, mit hoz nekünk ez az év. Az nyilvánvaló, hogy sok változást, eléggé beindultunk mostanság, pörögnek az események: remélem, sok pozitív élménnyel, jó tapasztalattal leszünk majd gazdagabbak ott némethonban :-)

Februártól már lesz saját, külön (!) albérletünk Berlinben, úgyhogy végre visszanyerem majd konyhai önállóságomat és alkothatok kedvemre. Ez valószínűleg tükröződni fog majd a blogon is, receptek és egyéb beszámolók tömkelegében :-))



Addig is, kívánok még egyszer mindenkinek minden jót az új évre, és remélem, sokszor elnéztek majd az oldalamra! :-)

Bori

(Kép innen.)


Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...