Aki nem irtózik a nyers hús látványától, nézze meg EZT a videót. Egy szakértő angol-olasz hentes magyarázza és illusztrálja is, hogy hogyan kell egy malacot bontani, a húsrészeit vágni, stb...
Számomra teljesen lenyűgöző látni, hogy melyik húsféleség honnan is származik a malacból - és igen, ebből kitalálható, hogy nem sok disznótoron vettem még részt :-) Életemben egyszer voltam csak, még kislánykoromban - nem is nézhettem és szerintem akkor még nem is érdekelt... Pedig ma már mennék!
Ti voltatok-e már disznótoron? :-)
(A videó egyébként a diningguide.hu-ról származik.)
7 megjegyzés:
Húúú, ez tényleg klafa volt!!! Nekem is tetszett. És azok a kések...ahogy szelték a nagy darab cubákokat....mintha csak szobahőmérsékletű rámakockát vagdostak volna. Tök jó volt :-)
Húú, ez tényleg tök klafa volt! Nagyon tetszett! És azok a kések...ahogy szelték azokat a nagy darab cubákokat, akárcsak egy szobahőmérsékletű rámakockát vagdosták volna. Tök jó! :-)
Bocs a kétszeri bejegyzésért, a technika örödöge...
van rólam egy fotó, ahogy kb 3 évesen cowboy kalapban vigyorgok egy már megperzselt malac hátán. kemény gyermekkorom volt. :)
jó lenne már elmenni egyre.
höhhö, a videó elején figyelmeztetnek a naturalista jellegre.
mi kerülne ez elé akkor?
http://index.hu/kultur/eletmod/rofi080113/
azigen... :-)
Nálunk szokott lenni disznótor. Bár mostanában legtöbbször hétközben, szóval én lemaradok. De majd szólok, és akkor lehet turistáskodni :) - Nóra
Megjegyzés küldése