2010. február 3., szerda

Az igazi HÚS - Négy ember és egy malac


Aki nem irtózik a nyers hús látványától, nézze meg EZT a videót. Egy szakértő angol-olasz hentes magyarázza és illusztrálja is, hogy hogyan kell egy malacot bontani, a húsrészeit vágni, stb...

Számomra teljesen lenyűgöző látni, hogy melyik húsféleség honnan is származik a malacból - és igen, ebből kitalálható, hogy nem sok disznótoron vettem még részt :-) Életemben egyszer voltam csak, még kislánykoromban - nem is nézhettem és szerintem akkor még nem is érdekelt... Pedig ma már mennék!

Ti voltatok-e már disznótoron? :-)

(A videó egyébként a diningguide.hu-ról származik.)

7 megjegyzés:

Kátya írta...

Húúú, ez tényleg klafa volt!!! Nekem is tetszett. És azok a kések...ahogy szelték a nagy darab cubákokat....mintha csak szobahőmérsékletű rámakockát vagdostak volna. Tök jó volt :-)

Kátya írta...

Húú, ez tényleg tök klafa volt! Nagyon tetszett! És azok a kések...ahogy szelték azokat a nagy darab cubákokat, akárcsak egy szobahőmérsékletű rámakockát vagdosták volna. Tök jó! :-)

Kátya írta...

Bocs a kétszeri bejegyzésért, a technika örödöge...

A írta...

van rólam egy fotó, ahogy kb 3 évesen cowboy kalapban vigyorgok egy már megperzselt malac hátán. kemény gyermekkorom volt. :)
jó lenne már elmenni egyre.

A írta...

höhhö, a videó elején figyelmeztetnek a naturalista jellegre.
mi kerülne ez elé akkor?
http://index.hu/kultur/eletmod/rofi080113/

Bori írta...

azigen... :-)

Névtelen írta...

Nálunk szokott lenni disznótor. Bár mostanában legtöbbször hétközben, szóval én lemaradok. De majd szólok, és akkor lehet turistáskodni :) - Nóra

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...